OPS er i vekst

OPS Solutions er i en interessant utvikling og vekst


OPS Solutions er en Norsk produsent av avanserte produkter basert på komposittmaterialer med produksjonslokaler i Kristiansand. Våre ansatte har lang erfaring med utvikling og produksjon av avanserte komposittstrukturer for bruk innen offshore, maritim og landbasert industri.

OPS Solutions vil være med på det grønne skiftet og har som mål om å gi kundene bedre miljøvennlige løsninger basert på komposittmaterialer og vil øke fokus innenfor fornybar energi.

OPS Solutions er derfor i en interessant utvikling og vekst og søker nå kandidater til flere sentrale lederposisjoner i selskapet for å møte fremtidig vekst innenfor våre forretningsområder. Både dagens produksjonssjef og teknisk sjef skal over i andre roller internt i selskapet og sammen med vi ser derfor etter deres erstatter. Selskapet har en stabil og sunn økonomi og er en gasellebedrift 2022. OPS Solutions er også meget fornøyd med å få med oss Jon Erik Reinhardsen (styreformann i Equinor) til å lede styret i en spennende utvikling fremover for OPS.

I tillegg til overnevnte stillinger er vi også på jakt etter en prosjektingeniør med erfaring fra produksjonsbedrift. 

Klikk på linkene under for å lese mer om og søke på stillingene:

Økonomisjef|CFO

Produksjonssjef|CPO

Teknisk sjef|CTO

Prosjektingeniør

Les mer om OPS Solutions AS her.