Stillingene som tilbyr startlønn tilsvarende 10 års ansiennitet

Stillingene som tilbyr startlønn tilsvarende 10 års ansiennitet


Berlevåg Kommune tilbyr stillinger som lærere og sykepleiere med lønn som tilsvarer 10 års ansiennitet og økonomiske fordeler knyttet til redusert skatt

Berlevåg Kommune har ledige stillinger som sykepleiere og lærere. Stillingene tilbyr lønn som tilsvarer hele 10 års ansiennitet, og økonomiske fordeler knyttet til redusert skatt som tilhører tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark. Er du nyutdannet lærer eller sykepleier? I tillegg til en startlønn som tilsvarer 10 års ansiennitet, kan du få slettet hele 45 000,- i året fra ditt studielån. Totalt vil disse fordelene gi deg en økt lønn på 150 000,-. Kommunen vil også dekke dine flytteutgifter, og er svært behjelpelig med å finne en egnet bolig til deg. Med andre ord, det er svært økonomisk lønnsomt å starte et jobbeventyr i naturskjønne Berlevåg.

Virker dette interessant? Møt Malin, hun jobber som lærer i Berlevåg Kommune. Hun forteller deg hvorfor hun trives så godt med å både bo og jobbe i Berlevåg, og de økonomiske fordelene som medfører.

Er du nyskjerrig på hvordan det er å jobbe som sykepleier ved Berlevåg helsesenter?  I tillegg til lønn som tilsvarer 10 års ansiennitet og redusert skatt, så møter du et godt arbeidsmiljø og kollegaer som vil ta deg godt imot. Sjekk ut denne videoen:

Er du lærer eller sykepleier? Vi anbefaler deg at du leser mer her:

Lærere

Sykepleier

Psykiatrisk sykepleier