Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år


Vi i Activepeople ønsker alle en riktig God jul og et Godt Nytt År. 2021 har igjen vært et krevende og annerledes år preget av pandemien. Gradvis åpning av samfunnet gjorde at vi nærmet oss normale tilstander så derfor var skuffelsen stor når smittetallene økte og ny delvis nedstenging ble resultatet. Vi håper at våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere får en fin og fredfull jul og tid til å samle energi og motivasjon for innsats i 2022. I Activepeople har vi hatt et hektisk år som har resultert i vekst. Vi opplever at næringslivet på Sørlandet er optimistiske og at mye spennende skjer både gjennom etablering av ny virksomhet og utvikling av eksisterende bedrifter. I 2022 vil vi igjen oppleve knapphet på arbeidskraft innen flere yrkesgrupper. Vi i Activepeople lover å gjøre vårt ytterste for å ha et arbeidsmarked i best mulig balanse og bidra til at Sørlandet er et attraktivt sted å bo og arbeide. Jule- og nyttårstiden er også egnet for refleksjon over egen karriere. Hvis du er interessert i nye utfordringer etter jul så anbefaler vi at du tar en titt på de mange mulighetene som er utlyst gjennom hele julen og begynnelsen av 2022.

Sjekk gjerne ut om noen av disse stillingene passer deg:

Leder for Industriløft Battery Norway Eyde-klyngen 

En unik mulighet til å påvirke og legge til rette for en av Norges største verdiskapningsmuligheter. 

Medlems- og administrasjonskoordinator Eyde klyngen 

Ønsker du å jobbe bredt innenfor administrative oppgaver, med hyggelige og faglige dyktige kollegaer? Da kan dette være stillingen for deg. 

Økonomisjef Aludyne Norway AS 

Ønsker du å bidra til å sikre internasjonal konkurransekraft og bærekraftig produksjon? Aludyne Norway AS søker en erfaren leder for økonomi og logistikk som ønsker å bidra til denne reisen. 

Systemarkitekt/teknisk prosjektleder EL-PROFFEN

EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede, og skal nå bygge opp en IT-avdeling som skal sikre kostnadseffektive systemer for medlemmene og alle elektrikerne som hver dag utfører oppdrag hos kunder. Vi søker nå en dyktig systemarkitekt / teknisk prosjektleder som skal bidra til å identifisere forretningsbehovene og utvikle løsninger som skaper verdier for medlemmene og er effektive for brukerne.

Integrasjonsutvikler/ DevOps utvikler EL-PROFFEN

Vi søker to dyktige Integrasjonsutviklere/DevOps utviklere som skal bidra til å utvikle gode løsninger som skaper verdier for medlemmene og er effektive for brukerne.

Product Marketing Manager EDIGard AS 

Vil du videreutvikle merkevaren i EDIGars? Din jobb blir å skape interesse for deres produkter og tjenester, og søke for å utvikle merkevaren.

Java-utvikler EDIGard AS 

EDIGard AS har også utviklet tjeneste ediEX og jobber sammen med store selskaper og leverandører av digital infrastruktur. Til deres utviklingsavdeling søker vi deg som har utdanning eller erfaring med java utvikling. 

Service Delivery Manager EDIGard AS

Som Service Delivery Manager må man ha en strukturert tilnærming til arbeidsdagen, og du vil jobbe tett med kunder, salg, leveranse og underleverandører. I stillingen vil du være ansvarlig for oppfølging av SLA, produksjonsledelse og direkte kontaktpunkt for prioriterte kunder.

Montører CSUB 

CSUB er en internasjonal teknologbedrift som leverer skreddersydde løsninger i GRP til en rekke anvendelsesområder. De vokser betydelig innen leveranser til fiskeoppdrett, og ønsker å bygge opp "siteteam" som skal gjennomføre montasje av fiskeoppdrettsanlegg og være CSUB sine ambassadører på anleggene. 

Salgsingeniør/tekniker For kunde i Arendalsregionen

Vi leter etter en kandidat som trigges av å jobbe allsidig og være med å utvikle selskapet. Du må trives med å jobbe med kunder samtidig som du er teknisk interessert og kan utarbeide tilbud både teknisk og kommersielt. 

Service Engineer - Testing and Commissioning Red Rock Marine

Ønsker du å jobbe for et gründerselskap i vekst og som har fokus på teknologiutvikling og neste generasjons løsninger? Vi søker to faglig sterke service ingeniører som har god teknisk forståelse, er praktisk anlagt, løsningsorientert og som trives med stor reiseaktivitet. 

Bemanningsrådgiver Activepeople

Vi i Activepeople har store ambisjoner for videre vekst, og søker derfor en engasjert Bemanningsrådgiver som vil jobbe med oss.