Insta-kampanje sommeren 2021


Er du blant de som ser en artikkel, en bok📚eller en metode og tenker, dette skal jeg ta tak i, lese eller gjøre noe med? Du legge det i pc-veska, tar screenshot på telefon eller sender som mail til deg selv? Og opps – vel tilbake på jobb eller studieplass neste morgen ligger de der like urørt. Da driver du med linjedokument.

Begrepet linjedokument lærte jeg på ledersamling for mange år siden. Begrepet er inspirert av linjeakevitt, en akevitt som har vært med på å passere «linjen» ekvator to ganger. For å kvalifiser til tittelen linjedokument må det være noe du hadde tenkt å ta tak i, enten på pc, mobilen, bok eller artikkel og derfor legger det i veska med tanke på å lese det når du kommer hjem, men på vei tilbake på kontor eller studiested neste dag ligger det like urørt i veska.

Stadig mer tilgjengelig informasjon øker dessverre mengden «jeg har lyst til, men får ikke gjort det» Kan du kjenne deg igjen?

Da er årets Activepeopleutvikling 21 dagers kampanje noe for deg. Her deler vi enkle tips og refleksjoner både på story og innlegg. Du vil ikke finne noe «hokus pokus», eller svar på alt i våre oppdateringer. All teori og metode vil du enkelt kunne finne selv, enten via gode bøker, og artikler, forskjellen er bare at vi har lett og lest for deg, og dermed gjort det veldig tilgjengelig. Du vil få servert noe som vi mener er nyttig, enkelt og inspirerende. Vi gjør det ekstra enkelt med at vi hver fredag samler alle ukas oppdateringer på nettsiden vår. Der kan du enkelt hente de ut.

Kanskje finner du noe av det vi deler her i kampanjen så bra at du kan bruke det på et avgjørende intervju, i et krevende møte på jobben eller i sommertalen til de ansatte.

Kristin Berthelsen

Kristin Berthelsen

Partner / leder Utvikling
Kristin har bred erfaring som arkitekt, driver og fasilitator i ulike utviklingsprosesser, med et fokus på forbedringsarbeid, lederutvikling og strategiarbeid.