Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Nyutdannede innen software utvikling og digitalisering
 • Lyst til å starte yrkeskarrieren i Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester?

  I 2018 har vi vokst med en ny medarbeider hver måned. Det betyr at vi har fått 12 nye kollegaer og flere av dem er nyutdannede. Det har vært en suksess og vi ønsker derfor å satse videre på å tilsette flere nyutdannede i 2019.

  Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT og / eller industriell økonomi, som er skarp i hodet, engasjert, sosial og som ønsker å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet Internet of Things, robotics, webutvikling, apputvikling eller maskinlæring? Da tror vi at Egde Consulting er det rette stedet å jobbe.

  Arbeidssted vil være Kristiansand eller Grimstad        

 • Prosjektledere
 • Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester søker flere dyktige prosjektledere

  Gjennom 2018 har vi hatt betydelig vekst og vi ser at oppdragsmengden fortsetter å vokse inn i 2019. Vi søker derfor etter flere nye kollegaer innen flere fagområder.

  Vi søkere flere prosjektledere med kompetanse innenfor digital transformasjon, offentlige anskaffelser, endringsledelse, systemutvikling og innføring av forretningskritiske systemer. Arbeidssted er Kristiansand eller Grimstad. 

 • Rådgivere - forretning og teknologi
 • Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester søker dyktige rådgivere innen forretning og teknologi

  I 2018 har vi etablert en satsing innen rådgivning. Vi har en økende oppdragsmengde og ser nye muligheter i 2019. Vi ønsker derfor å forsterke satsingen gjennom å tilsette flere rådgivere i første kvartal 2019. Arbeidssted vil være Kristiansand eller Grimstad.     

 • Software utviklere (Full-stack utviklere, front-end utviklere, web-utviklere og App-utviklere)
 • Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester søker flere dyktige utviklere
  På grunn av stadig økende oppdragsmengde, ønsker vi oss flere dyktige kolleger. Egde Consulting bygger nettløsninger, e-handelsløsninger, e-helseløsninger, innbyggertjenester og webportaler til offentlige og private virksomheter. Vi skaper helhetlige kundeopplevelser som gir verdi til sluttbruker og skaper resultater for våre kunder. Vi søker etter flere dyktige utviklere innen områdene .NET, Java, Python, IBM Cloud, Azure, Umbraco og Episerver.

  Arbeidssted vil være Kristiansand eller Grimstad.


Levert av Responspartner AS