Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Driftstekniker
 • Igland Garasjen har de siste årene hatt betydelig vekst. Vi har etablert avdelinger flere steder og har posisjonen som Norges desidert ledende garasjeleverandør. Vi er stolte av hva vi har fått til, men vi har fortsatt ambisjoner om videre vekst og utvikling. På denne reisen er vi avhengige av dyktige, motiverte og løsningsorienterte medarbeidere. Vår nåværende driftstekniker går over i en annen stilling i selskapet og vi søker derfor etter en dyktig og allsidig driftstekniker. Som driftstekniker har du ansvar for drift og vedlikehold av maskiner, utstyr og anlegg tilknyttet produksjonsanlegget og kontoret til Igland Garasjen i Grimstad. I tillegg ønsker vi at du har en sentral rolle i forbedringsprosjekter og automatisering av arbeidsoppgaver i produksjonen.

  For den rette kandidaten er dette en meget interessant rolle som gir deg en allsidig og utviklende arbeidshverdag. Vennligst registrer din søknad snarest og senest innen 8.juni 2020.  

     
 • Industrimekaniker/Platearbeider
 • For kunde lokalisert i Kristiansand søker vi industrimekanikere til kortvarig engasjement. Vi søker deg med fagbrev innen mekaniske fag som har mulighet til å starte opp snarest. Vi intervjuer fortløpende. 
 • Plastoperatører
 • På grunn av stor pågang og økning av ordrereserve, søker vi etter dyktige og erfarne plastoperatører. Vi er stolte leverandører av landets mest moderne lystbåter for bla. Ibiza Boats og Hydrolift. Dette er et engasjement med store muligheter for faste stillinger på sikt.
 • VikingBad AS søker teknisk 2D/3D-visualiserer
 • Produktavdelingen vår består i dag av tre meget kompetente medarbeidere, i tillegg til å trekke på ressurser fra andre avdelinger. Vår kraftige vekst gjør at vi ønsker å styrke avdelingen og vi søker nå etter en teknisk 2D/3D-visualiserer.


Levert av Responspartner AS