Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Kundesupport
 • For en av våre internasjonale kunder lokalisert i Arendal søker vi nå etter dyktige medarbeidere innen kundesupport til snarlig oppstart. Du må være god på å jobbe digitalt med fokus på service, hvor selvstendighet i et teamperspektiv er en viktig faktor. Her vil du få muligheten til både personlig og faglig utvikling samt jobbe sammen med dyktige kolleger. Du vil få varierende og utfordrende arbeidsoppgaver, og det er derfor viktig at du tar utfordringer på strak arm. I tillegg er det svært viktig at du er komfortabel og behersker engelsk som arbeidsspråk. 

 • Leder Bemanning
 • Gjennom våre tre forretningsområder; rådgiving, rekruttering og bemanning, har Activepeople et unikt konsept. Markedet etterspør våre tjenester og det har resultert i betydelig vekst. Forretningsområdet Bemanning har tredoblet omsetningen på to år. Vi er stolte av det vi har fått til, men vi ser samtidig at mye fortsatt er ugjort og at mulighetene for videre vekst er store. For å utnytte mulighetene trenger vi enda flere kloke og løsningsorienterte folk med på laget.

  Kan du ta lederansvar for videre lønnsom vekst innenfor forretningsområdet Bemanning?

  Dette er en utfordrende og krevende lederstilling hvor du må være tett på business hver eneste dag. Du får stor grad av frihet til å videreutvikle forretningsområdet, teamet og metodikken. Men, vår visjon og våre verdier skal etterleves og vårt omdømme som en profesjonell og pålitelig leverandør skal forsterkes under din ledelse. Du blir en del av selskapets ledergruppe hvor du vil oppleve støtte og samhold samtidig som du blir utfordret og stilt forventninger til. På vegne av Activepeople vil du ha arbeidsgiveransvar for mange medarbeidere som er utleid til bedrifter og offentlige virksomheter på Agder. Du skal til enhver tid sikre at alt vi gjør er i tråd med gjeldende lover, forskrifter, etikk og de standarder vi som selskap skal etterleve. 

  Og viktigst av alt; for å nå våre mål om økt omsetning og lønnsomhet må du evne å inspirere og engasjere medarbeiderne innenfor bemanning i Grimstad og Kristiansand slik at nye salgsrekorder kan feires.   

           


Levert av Responspartner AS