Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Mekanisk ingeniør
 • På grunn av økt etterspørsel fra flere av våre oppdragsgivere søker vi nå etter dyktige og erfarne mekanisk ingeniører til langvarig engasjement med snarlig oppstart. Vi søker deg med bred erfaring innen mekanisk design som kan bidra i leveranseprosjekter. Som person er det viktig at du er faglig dyktig, motivert, positiv og bidrar til å utvikle et godt og lærende arbeidsmiljø. Vi intervjuer fortløpende. 
 • R&D / Prosessingeniør
 • ReSiTec har over tid hatt en  solid vekst og gjennomfører mange langsiktige og interessante prosjekter sammen med sine oppdragsgivere. Vi ønsker derfor å styrke teamet vårt med en R&D / Prosessingeniør. I denne stillingen vil du få utfordrende og varierte oppgaver, hovedsakelig oppdragsbaserte prosjekter, men også inn mot utvikling av ReSiTec sine gjenvinnings- og produksjonsprosesser. Du vil jobbe tett med nasjonal og internasjonal prosessindustri og forskningsmiljøer.

 • Payroll and Crew Coordinator
 • DESS Aquaculture Shipping er i vekst, og vi søker flere dyktige og engasjerte medarbeidere. Selskapet har åtte skip i operasjon og fire under bygging. Med bakgrunn i den voksende flåten, og at vi utvikler et komplett rederi med alle hovedaktiviteter i egen regi, har vi behov for å styrke organisasjonen med flere dyktige ansatte. Som ansatt i DESS Aqua må du trives med å jobbe i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver, og du må være selvstendig og løsningsorientert. Som Payroll and Crew Coordinator vil du ha en sentral rolle i mannskapsavdelingen og ha hovedansvar for å bygge opp system og struktur for alle aktiviteter knyttet til lønnskjøring for egne ansatte på fartøyene. Stillingen rapporterer til Crew Manager og vil etterhvert bli involvert i et bredt spekter av oppgaver i avdelingen. Til denne stillingen søker vi en kandidat som ønsker å utvikle seg i selskapet og som har relevant erfaring med lønnskjøring til sjøfolk og kunnskap om regelverk rundt dette.      

  Følg oss gjerne på LinkedIn: www.linkedin.com/company/dess-aquaculture-shipping, samt se vår hjemmeside for mer informasjon om rederiet og flåten vår: www.dessaqua.com
 • Salgsingeniør
 • Baggerød er et selskap i IMS Group som selger, produserer og leverer brannsikre dører og vinduer til skip, offshoreinstallasjoner og offshore vindmøller. Vi er i vekst og har behov for å styrke organisasjonen med en salgsingeniør som skal bidra til ytterligere vekst og suksess i markedet. Sammen med øvrige medarbeidere skal du bidra i globale salgsaktiviteter og etterhvert få mer og mer selvstendig ansvar for utvalgte kunder og gegrafiske områder. Har du god teknisk innsikt kombinert med kremmerånd og gode salgsegenskaper? Da kan du være den rette kandidaten for oss og du få mulighet til å bli med på et vinnerlag.  
 • Norges største industrielle IT-bedrift søker ny utvikler
 • Digitalisering regnes for å være en av de viktigste faktorene for en mer miljøvennlig fremtid. Som utvikler av nye programvareløsninger i Powel vil du bidra til bærekraftig vekst for energimarkedet.
 • Norges største industrielle IT-bedrift søker ny senior-utvikler
 • Digitalisering regnes for å være en av de viktigste faktorene for en mer miljøvennlig fremtid. Som senior-utvikler av nye programvareløsninger i Powel vil du bidra til bærekraftig vekst for energimarkedet. 


Levert av Responspartner AS