Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Hjelpearbeidere/ Grunnarbeidere
 • For kunde søker vi etter dyktige hjelpearbeidere/ grunnarbeidere til sesongen 2019. Oppstart vil bli i mars/ april.
 • Produksjonsmedarbeidere
 • På grunn av etterspørsel fra flere av våre kunder søker vi etter dyktige produksjonsmedarbeidere til sesongen 2019.
 • Kundebehandler i bank - Vikariat
 • Vi søker etter en serviceinnstilt og blid person til kundefront i bank i Grimstad. En av de viktigste oppgavene er kundemottak, og du vil være bankens ansikt utad. Du liker å yte god service og brenner for å skape fornøyde kunder. Dette er ett års vikariat med oppstart i juni, da en av de ansatte går ut i fødselspermisjon. Banken er i en spennende utvikling, og det kan finnes muligheter for fast ansettelse på sikt. 
 • Butikkmedarbeider Deltid
 • Til vår anerkjente nisjebutikk i hjertet av Grimstad søker vi etter en serviceinnstilt person, som er glad i kunder og som vil være med på å skape vekst både i butikk og på nett. Du må være kreativ og ha teft og interesse for nye trender. Vil du bli med oss på laget?
 • Kundeservicemedarbeider
 • For vår kunde lokalisert i Kristiansand søker vi nå etter dyktige kundeservicemedarbeidere. Vår kunde er et solid og veletablert firma som er i stor vekst, og trenger dermed nye medarbeidere. Her vil du møte mennesker som er opptatt av å motivere hverandre, et godt arbeidsmiljø og interne konkurranser. Du vil få gode utviklingsmuligheter i selskapet, grundig salgsopplæring og mulighet til å påvirke egen lønn. Vi søker medarbeidere både til inngående kundesenter samt utgående aktiviteter. Stillingene innebærer et stort fokus på salg og salgsrettet personlighet vil derfor bli vektlagt.
 • Økonomisjef
 • Grimstad Kommune har ambisjon om å være en fremtidsrettet kommune som leverer bærekraftige tjenester til kommunens innbyggere, næringsliv og gjester. Vi har gjennomført en organisasjonsendring og søker ny økonomisjef. Stillingen er medlem av rådmannens ledergruppe og har et betydelig personal- og fagansvar for økonomiavdelingen og noen andre støttetjenester. Som økonomisjef er du ansvarlig for å lede og koordinere kommunens samlede økonomistyring og sørge for gode prosesser, rapportering, økonomiske analyser og forutsigbar økonomistyring. Du må både være en raus og god leder samt en dyktig fagperson som evner å skape god kultur for samhandling, digitalisering og endringer. Kommunens ansatte er den viktigste ressursen og det forventes at økonomisjefen utøver ledelse på en slik måte at det skapes et godt arbeidsmiljø hvor medarbeiderne får gode rammevilkår for å prestere og utvikle seg både faglig og personlig.

  I henhold til offentlighetslovens paragraf 25. gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om unntak fra offentlighet. 

   

 • Organisasjonssjef
 • Grimstad Kommune har ambisjon om å være en fremtidsrettet kommune som leverer bærekraftige tjenester til kommunens innbyggere, næringsliv og gjester. Vi har gjennomført en organisasjonsendring og søker ny organisasjonssjef. Stillingen er medlem av rådmannens ledergruppe og har et betydelig personal- og fagansvar for avdelingen og noen andre støttetjenester. Som organisasjonssjef har du ansvar for strategisk utvikling innen ledelse, personal, organisasjonsutvikling, omstilling og innovasjon. Digitalisering og endringer pågår for fullt i Grimstad Kommune og dette stiller nye krav til våre medarbeidere. Som organisasjonssjef er du ansvarlig for utvikling av kompetanse blant leder og medarbeidere slik at vi lykkes i disse endringsprosessene og evner å skape en bærekraftig utvikling og gevinstrealisering. Du må både være en raus og god leder samt en dyktig fagperson som evner å skape et inspirerende arbeidsmiljø både i egen avdeling og i hele kommunen.

  I henhold til offentlighetslovens paragraf 25. gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om unntak fra offentlighet. 

   

 • Nyutdannede innen software utvikling og digitalisering
 • Lyst til å starte yrkeskarrieren i Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester?

  I 2018 har vi vokst med en ny medarbeider hver måned. Det betyr at vi har fått 12 nye kollegaer og flere av dem er nyutdannede. Det har vært en suksess og vi ønsker derfor å satse videre på å tilsette flere nyutdannede i 2019.

  Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT og / eller industriell økonomi, som er skarp i hodet, engasjert, sosial og som ønsker å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet Internet of Things, robotics, webutvikling, apputvikling eller maskinlæring? Da tror vi at Egde Consulting er det rette stedet å jobbe.

  Arbeidssted vil være Kristiansand eller Grimstad        

 • Rådgivere - forretning og teknologi
 • Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester søker dyktige rådgivere innen forretning og teknologi

  I 2018 har vi etablert en satsing innen rådgivning. Vi har en økende oppdragsmengde og ser nye muligheter i 2019. Vi ønsker derfor å forsterke satsingen gjennom å tilsette flere rådgivere i første kvartal 2019. Arbeidssted vil være Kristiansand eller Grimstad.     

 • Software utviklere (Full-stack utviklere, front-end utviklere, web-utviklere og App-utviklere)
 • Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester søker flere dyktige utviklere
  På grunn av stadig økende oppdragsmengde, ønsker vi oss flere dyktige kolleger. Egde Consulting bygger nettløsninger, e-handelsløsninger, e-helseløsninger, innbyggertjenester og webportaler til offentlige og private virksomheter. Vi skaper helhetlige kundeopplevelser som gir verdi til sluttbruker og skaper resultater for våre kunder. Vi søker etter flere dyktige utviklere innen områdene .NET, Java, Python, IBM Cloud, Azure, Umbraco og Episerver.

  Arbeidssted vil være Kristiansand eller Grimstad.


Levert av Responspartner AS