Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Reklamasjons- og kvalitetskoordinator
 • Som reklamasjons- og kvalitetskoordinator skal du sørge for at kunder som reklamerer på leveransen får god oppfølging og service. Eventuelle reklamasjoner skal gjennomføres på en god og effektiv måte både for kunden og Igland Garasjen. Du må koordinere montørene som utfører reklamasjonsjobben og ikke minst jobbe preventivt slik at vi hver dag forbedrer oss på kvalitet i alle ledd og i størst mulig grad forhindrer at reklamasjoner oppstår.    
 • Utvikler
 • For vår kunde lokalisert i Kristiansand er vi på jakt etter kandidater som har god kjennskap til utvikling av web-baserte .NET applikasjoner både for mobil og desktop. De ønsker nå å styrke hele organisasjon i Kristiansand, og utvider nå sin utviklingsavdeling. Vi leter etter deg med interesse for innovasjon og digitalisering samt deg som ser mulighetene som ligger i bruk av nye teknologier. Vi forventer at du både er en ansvarsfull teamplayer og at du kan jobbe strukturert og selvstendig. Vi ser etter både junior og senior utviklere.

 • Teknisk sjef
 • For vår kunde Red Rock Marine søker vi nå etter Teknisk sjef. I denne stillingen vil du være med på å organisere, lede og utvikle den tekniske avdelingen slik at personell, tekniske systemer og løsninger videreutvikles. I tillegg vil du som Teknisk sjef også være komfortabel med å være ”hands on” når det er nødvendig.
 • Tjeneste- og interaksjonsdesignere
 • Vi søker deg som vil skape gode digitale brukeropplevelser

  På grunn av økt oppdragsmengde søker vi etter flere dyktige medarbeidere innen tjenestedesign, interaksjonsdesign og brukeropplevelser generelt.  Vi ser etter personer som er vant til å lede designprosesser der reelle brukere blir involvert i ulike faser i prosjekter, og som kan være bindeleddet mellom teknologi og forretning. 

 • Medarbeider nettbutikk
 • Nettbutikken til Jakt & Friluft er i vekst. Som medarbeider i nettbutikken vil du ha en allsidig hverdag med ulike arbeidsoppgaver. Men først og fremst skal du bidra til økt salg gjennom nettbutikken og yte høy grad av service til alle som bestiller produkter gjennom nettbutikken.  
 • Regionsansvarlige
 • Selskapet opplever sterk vekst. Vi søker derfor to regionsansvarlige, en for Oslo/ Hedmark og en for Agder/Telemark/Finnmark. Begge vil være sentrale i realiseringen av selskapets videre strategi for vekst. Arbeidssted er primært i flotte lokaler i Grimstad, med periodevis reiser til og i regionen. 80-100 reisedøgn per år må påregnes. 
   
  Vi har allerede en rekke kunder i regionene. Regionsansvaret vil innebære salg mot og oppfølging av både eksisterende og nye forhandlere. Stillingene vil inngå i vår salgsavdeling som består av 13 ansatte fordelt på ledere, regionsansvarlig og kundebehandlere
   
 • Azure / .NET utviklere
 • Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester søker flere dyktige og erfarne Azure- og .NET utviklere 

  På grunn av stadig økende oppdragsmengde ønsker vi oss flere dyktige kolleger. Vi er inne i en periode hvor vi rekrutterer kontinuerlig og denne gangen jakter vi erfarne Azure- og .NET utviklere. Egde Consulting bygger nettløsninger, e-handelsløsninger, e-helseløsninger, innbyggertjenester og webportaler til offentlige og private virksomheter. Vi skaper helhetlige kundeopplevelser som gir verdi til sluttbruker og skaper resultater for våre kunder.

  Arbeidssted vil være Kristiansand eller Grimstad.


Levert av Responspartner AS