Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Leder Produksjon og Logistikk
 • Igland Garasjen har de siste årene hatt betydelig vekst. Vi har etablert avdelinger flere steder, blant annet i Sverige, og har posisjonen som Norges desiderte ledende garasjeleverandør. Vi er stolte av hva vi har fått til, men vi har fortsatt ambisjoner om videre vekst. For å gjøre oss i stand til videre vekst ønsker vi å styrke ledelsen i selskapet ved å opprette en ny stilling som leder for produksjon og logistikk. Du vil rapportere til administrerende direktør og være en sentral del av ledergruppen. Vi forventer at du er en aktiv bidragsyter til den strategiske utviklingen av selskapet. Du vil ha overordnet ansvar for all aktivitet innenfor produksjon og logistikk. Dette betyr hele leveransekjeden fra akseptert ordre til ferdig montert garasje på byggeplass. Du vil lede en avdeling med meget dyktige mellomledere og medarbeidere og vi forventer at du som leder av produksjon og logistikk bidrar til at medarbeiderne trives, er motiverte og at vi jobber målrettet mot med å forbedre arbeidsprosessene våre. .

  Vennligst registrer din søknad snarest og senest innen 6.oktober 2019.

 • Leder Salg og Marked
 • Igland Garasjen har de siste årene hatt betydelig vekst. Vi har etablert avdelinger flere steder, blant annet i Sverige, og har posisjonen som Norges desiderte ledende garasjeleverandør. Vi er stolte av hva vi har fått til, men vi har fortsatt ambisjoner om videre vekst. For å gjøre oss i stand til videre vekst ønsker vi å styrke ledelsen i selskapet ved å opprette en ny stilling som leder for salg og marked. Du vil rapportere til administrerende direktør og være en sentral del av ledergruppen. Vi forventer at du er en aktiv bidragsyter til den strategiske utviklingen av selskapet. Du vil ha overordnet ansvar for all aktivitet innenfor salg og markedsføring i selskapet og lede en avdeling med meget dyktige medarbeidere. Vi forventer at du som leder av salg og marked bidrar til at medarbeiderne trives, er motiverte og at vi jobber målrettet med å forbedre arbeidsprosessene våre.

  Vennligst registrer din søknad snarest og senest innen 6.oktober 2019.

 • Salgskonsulenter
 • På grunn av stor etterspørsel for kunde i Grimstad søker vi nå etter nye engasjerte telefonselgere på heltidsbasis. 
 • Kundebehandler
 • Har du lyst til å jobbe med kundeservice? Vi søker etter kundeservicemedarbeidere til en solid og veletablert bedrift midt i hjertet av Kristiansand sentrum.  Vi ser etter deg som trives med å prate i telefonen og som drives av gode resultater, spenning, konkurranse og vekst. Vi søker medarbeidere både til inngående kundesenter samt utgående aktiviteter. 
 • Oppvekstsjef for Berlevåg
 • Oppvekstsjefen skal være faglig og administrativ leder for skole og barnehage. Du er medlem av rådmannens ledergruppe, og rapporterer direkte til rådmannen.
  Du skal lede og koordinere sektorens virksomhet. Dette inkluderer også voksenopplæring, SFO (skolefritidsordning), kulturskole og LOSA (lokal opplæring i samarbeid med arbeidslivet).
  Stillingen skal dekke kravet til skolefaglig kompetanse over skolenivå etter opplæringsloven § 13-1 og samtidig ha overordnet fag-, økonomi- og personalansvar for skole og barnehage.
  Stillingen forutsettes å bidra til videre utvikling av skoleeierrollen og bli en drivkraft for lokal utvikling av skole og barnehage i kommunen.
 • Project Engineers
 • Ønsker du å jobbe for et gründerselskap i vekst og som har fokus på teknologiutvikling og neste generasjons løsninger?
   
  For vår kunde Red Rock Marine AS søker vi nå etter dyktige Project Engineers. Red Rock Marine er inne i en hektisk periode og ser derfor etter ytterligere ressurser innen fagområdene elektro/instrument, hydraulikk, styresystemer, samt mekanisk konstruksjon og styrkeberegning. Vi er på jakt etter ingeniører med erfaring innen kraner, løfteutstyr og offshore gangveier.


Levert av Responspartner AS