I Activepeople leter vi etter de kandidater som kan gjøre jobben og utgjøre en positiv forskjell hos vår oppdragsgiver.


Det handler om å finne rett kandidat. Mange av de som i dag sitter i sentrale lederposisjoner på Sørlandet har blitt rekruttert gjennom Activepeople. At de lykkes gir oss fornøyde kunder som kontakter oss igjen og igjen. Fornøyde kunder gjennom mange år har gitt oss en ledende posisjon på Sørlandet innen rekruttering.

Rekruttering er et fag, og i Activepeople har vi fagfolk for å hjelpe din bedrift. Vi har tro på mangfold og vi tør å utfordre etablerte tankesett hos våre kunder. Det er forskjellene mellom mennesker som gjør at vi er bedre sammen enn alene.

Activepeople tar ansvaret for hele rekrutteringsprosessen, fra utarbeidelse av kravspesifikasjoner, til rangering av kandidater. Vi gjennomfører både åpne prosesser med annonsering, og lukkede prosesser ved å finne kandidater gjennom search. Etter mange år i bransjen har vi etablert et stort nettverk som gjør at vi ofte lykkes med å finne kandidater andre ikke finner. Vi bruker anerkjente verktøy og vel utprøvde metoder i våre prosesser.

Lars Inge Holte

Lars Inge Holte

Partner / Daglig leder
Lars Inge har lang erfaring som leder i offentlig og privat virksomhet. Han har siden 2004 vært daglig leder i Activepeople AS. I denne perioden har selskapet tatt en ledende posisjon på Sørlandet.

Relaterte lenker