Innleid arbeidskraft skaper muligheter og fleksibilitet


I snart 20 år har Activepeople levert bemanningsløsninger til store og små selskaper på Sørlandet.

Dersom en av dine ansatte opplever sykefravær, tar ferie, har permisjon eller midlertidig er fraværende fra sine vanlige arbeidsoppgaver, står Activepeople klar til å bistå med å skaffe kvalifisert personell for å dekke slike vikariater.

For bedrifter med spesifikke avtaler med sine tillitsvalgte om innleie innenfor det aktuelle fagområdet (forbeholdt selskaper bundet av tariffavtaler med innstillingsrett), gir Activepeople deg muligheten til å leie inn dyktige medarbeidere.

Vår evne og vilje til å matche kandidat og behov, har vært vår suksessformel i mange år. Vårt team består av ulike bransje-spesialister, som gjør oss i stand til å raskt forstå behovet som skal løses. Mange av våre utleide medarbeidere får fast ansettelse i virksomheten de har vært utleid til, noe som gir oss stadige bekreftelser på at formelen vår fungerer.

Ved å benytte Activepeople vil du oppleve en proaktiv partner som med hurtighet, velprøvd metodikk og tett oppfølgning, vil bidra til å skape energi i prosessene.

Vårt mål er å hjelpe mennesker og virksomheter fremover.