Visste du at Activepeople tilbyr skreddersydde løsninger etter dine behov?

Visste du at Activepeople tilbyr skreddersydde løsninger etter dine behov?


Vi i Activepeople er opptatt av å tilpasse oss etter dine behov, og er derfor fleksible i løsningene vi tilbyr.

Når du har behov for et skarpt hode i gjennomføring av et prosjekt eller trenger en pålitelig vikar som raskt kan steppe inn, har vi som regel løsningen.

Når ting plutselig oppstår eller utsiktene er usikre, tilfører vi deg fleksibiliteten i bemanningen som du trenger.

Vi tar hånd om prosessen fra A-Å eller der du måtte ha behov for bistand. I tillegg tar vi arbeidsgiveransvaret og andre administrative oppgaver, når dere leier inn konsulenter fra oss. Du legger til rette for arbeidet konsulenten skal utføre.

Ved å bruke Activepeople kan du konsentrere deg om kjernevirksomheten fremfor å bruke tid og krefter på en ressurskrevende rekrutteringsprosess.

Vår evne og vilje til å matche kandidat og behov har vært vår suksess i mange år. Våre bransjespesialister gjør oss i stand til å raskt forstå ditt behov som skal løses. Vi vet at jakten på den riktige kandidaten kan være utfordrende og ikke minst tidkrevende, og har derfor gode hjelpemidler for å komme i kontakt med de rette kandidatene.

Activepeople har god fagkunnskap og bruker både nettverk, search og digitale kanaler for å tiltrekke de beste kandidatene med den riktige motivasjonen for jobben.

Ved å benytte oss vil du oppleve at vi er tett på for å skape en god energi gjennom hele prosessen.

Er du på jakt etter en ny medarbeider?

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en hyggelig prat.