Bygg karriere og infrastruktur med OneCo Infra

Lyst til å være med på veksten til OneCo Infra?


OneCo er et ledende industrikonsern i Norge og Sverige med kjerneaktiviteter innen elektro, automasjon og telekom. En av våre styrker er å levere systemintegrerte løsninger, der vi sørger for at ulike fag og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen.

Stillinger:

AnleggsledereDokumentcontrollerDriftsledere

ElektrikereHMS/Ytre miljø ansvarlig - anlegg

Prosjektingeniør ElektroProsjektledere

OneCo Infra er et selskap i OneCo konsernet og vi møter Norges behov for fremtidens infrastruktur. Vi er involvert i flere spennende prosjekter innen vei, jernbane og annen infrastruktur i hele landet. Vi legger stor vekt på å skape et godt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere som gjennomfører lønnsomme prosjekter i henhold til oppdragsgivers forventninger. Selskapet står foran en betydelig vekstperiode, drevet av tildelingen av flere omfattende prosjekter som er avgjørende for nasjonal infrastruktur og teknologisk fremgang. Disse prosjektene krever dyktige medarbeidere i ulike roller, og posisjonerer OneCo Infra som en foretrukken arbeidsgiver for de som ønsker å bidra til banebrytende satsninger innenfor deres fagfelt.

Activepeople, i samarbeid med Capus, er stolt over å bistå OneCo Infra i å finne de rette medarbeiderne. Vårt oppdrag er å identifisere kandidater som ikke bare har den nødvendige tekniske ekspertisen, men som også er drevet av en visjon om å påvirke fremtiden positivt gjennom deres arbeid. OneCo Infra representerer mulighet for personer som er ivrige etter å engasjere seg i viktige infrastrukturprosjekter, og som ønsker å fremme sin karriere innen et selskap som setter god prosjektgjennomføring og bærekraft i sentrum. Sjekk ut stillingene og ikke nøl med å registrere din søknad eller å ta kontakt for en samtale rundt stillingene og selskapet.