"Vi er et anerkjent rådgivningsselskap som bistår virksomheter med å rekruttere, utvikle og beholde menneskene i organisasjonen"


Siden oppstarten i 2001 har vi etablert et solid konsept og vi er stolt over å ha bidratt til å øke konkurransekraften til en rekke virksomheter.

Activepeople ble etablert i 2001 og vi har i snart 20 år vært en ledende aktør på Sørlandet innen ledelse- og organisasjonsutvikling, rekruttering og bemanning. Vår drivkraft har hele tiden vært å skape verdier for våre kunder som bidrar til økt konkurransekraft eller bedre måloppnåelse. Gjennom 20 år har vi også levd med at det eneste sikre er at ting er i endring. Vi har møtt finanskrise, oljekriser og sist men ikke minst Covid 19. Dette har lært oss at vi må forholde oss til virkeligheten, tilpasse tjenester og råd til den verden vi lever i og som treffer våre kunder.

Vi er takknemlige og stolte av å ha jobbet med store deler av næringslivet på Sørlandet og bidratt til deres konkurransekraft. Det har lært oss at vi har verdensledende virksomheter, stort mangfold og dyktige ledere og medarbeidere i private virksomheter og offentlig sektor som hver dag bidrar til gode resultater og videre utvikling. Dette gir oss energi til å stå på videre.

Activepeople har lokale eiere som har et sterkt ønske om å levere tjenester som betyr en forskjell for våre kunder. Derfor har vi en visjon, Vi skaper energi, som hver dag minner oss på at det skal være inspirerende, lærerikt og også gøy å jobbe sammen med Activepeople. Våre verdier, mot, tett på og arbeidsglede preger alt vi gjør både internt og eksternt.

Activepeople er i dag lokalisert i Grimstad og Kristiansand. Vi er 7 ansatte og omsatte i 2019 for ca NOK 72 mill. 

Lars Inge Holte

Lars Inge Holte

Partner / Daglig leder
Lars Inge har lang erfaring som leder i offentlig og privat virksomhet. Han har siden 2004 vært daglig leder i Activepeople AS. I denne perioden har selskapet tatt en ledende posisjon på Sørlandet.